Bedrijfsfeesten

Stap binnen bij The Streetfood Club in Breda en maak van je bedrijfsfeest een onvergetelijke ervaring

Onze unieke locatie in het hart van Brabant is ideaal voor elk zakelijk evenement, of het nu gaat om diners, personeelsfeesten, borrels of jubilea.

Bij The Streetfood Club draait alles om maatwerk en beleving. Geniet van een uitgebreid assortiment drankjes en heerlijke streetfoodgerechten, die speciaal voor jouw evenement à la carte samengesteld kunnen worden. 

Ontdek de mogelijkheden en maak van jouw bedrijfsfeest samen met ons een groot succes!

Bij The Streetfood Club wordt jouw evenement een unieke en onvergetelijke ervaring. Benieuwd naar onze opties en arrangementen? 

Onze ruimtes

The pink room

1-40 personen bij zittende bijeenkomsten
1-80 personen bij staande bijeenkomsten

The Pink Room is een veelzijdige en sfeervolle setting voor een private lunch, diner, borrel of feest.

Deze unieke, volledig roze ruimte creëert een bijzondere ambiance voor jouw bijeenkomsten en evenementen.

  • Openslaande deuren naar een privé balkon en een eigen bar
  • De opstelling is flexibel in te delen
  • De mogelijkheid om eigen muziek af te spelen

The balloon bar & Balcony

tot 180 personen bij staande bijeenkomsten

The Balloon Bar is een unieke ruimte bovenin The Streetfood Club, waar een cocktailbar wordt gecombineerd met een spectaculaire luchtballon. Deze ballon symboliseert de reis die je bij The Streetfood Club maakt. The Balloon Bar is de perfecte locatie voor zowel privé- als zakelijke evenementen die echt boven de rest uitsteken.

The Balloon bar bevindt zich binnen het restaurant en is niet fysiek afgescheiden van de rest van de ruimte, waardoor de open en aangename sfeer van het restaurant behouden blijft.

Maak je geen zorgen als je denkt dat de ruimte niet groot genoeg is voor jouw gasten. We bieden de mogelijkheid om de ruimte uit te breiden.

Wil je deze ruimtes eens in het echt komen bekijken? Stuur een mailtje naar sales@thestreetfoodclub.nl en we verwelkomen je graag voor een locatiebezoek!

Contact

Heb je vragen over de mogelijkheden, wil je reserveren of de ruimtes bekijken, neem dan contact met ons op via het formulier of telefonisch op +316 820 898 62.