Private Events

The Streetfood Club Breda is de perfecte omgeving voor jouw lunch, borrel of diner!

We bieden de optie om gezellig samen te komen in onze sfeervolle Balloon Bar of misschien gaat de voorkeur naar een meer besloten setting voor jouw speciale gelegenheid. Wij kijken voor elk scenario naar een passende oplossing.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Jouw diner of event

Voor privé bijeenkomsten bieden wij in Breda diverse mogelijkheden. Ontdek onze sitting en walking dinner opties, elk aan te passen op basis van jouw gezelschapsgrootte.

Laat je onderdompelen in de sfeervolle omgeving van The Streetfood Club. Of je nu kiest voor een bruisende borrel met levendige vibes of voor een een heerlijk diner, wij denken graag met je mee over extra mogelijkheden, aankleding en andere details.

Bij The Streetfood Club streven we ernaar om jouw bijeenkomst onvergetelijk te maken.

Benieuwd naar onze arrangementen? Download onze brochure en neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze ruimtes

Contact

Heb je vragen over de mogelijkheden, wil je  reserveren of de ruimtes bekijken, neem dan contact met ons op via het formulier of telefonisch op +316 820 898 62.

business events

Bij The Streetfood Club bieden wij een unieke locatie om samen te komen met jouw collega’s of klanten. Onze besloten ruimte, genaamd ‘The Pink Room’ is uitgerust met alle faciliteiten die je mag verwachten van een vergaderruimte, inclusief een scherm voor presentaties. Bovendien beschikt de ruimte over een eigen balkon aan de voorzijde, zodat je gedurende de dag even naar buiten kunt voor een verfrissende pauze.

Als de vergadering of presentatie eenmaal achter de rug is, kun je bij ons genieten van een heerlijke lunch of gezellige borrel.

meetings | zakelijke lunch | team uitje | business diners

English website coming soon