Business Events

The Streetfood Club Breda biedt een unieke en inspirerende vergaderruimte in een historisch theater.

meetings

Bij The Streetfood Club bieden wij de unieke locatie om samen te komen met jouw collega’s of klanten. Onze besloten ruimte, genaamd ‘The Pink Room’ is uitgerust met alle nodige faciliteiten.

Maak je vergadering compleet door deze uit te breiden met een heerlijke lunch, ontspannen borrel of een smaakvol diner.

Wij denken graag met je mee!

Bedrijfsfeest

Ontdek bij The Streetfood Club Breda de perfecte omgeving voor jouw diner, personeelsfeest of bedrijfsborrel! Bij ons kun je gezellig samenkomen in onze sfeervolle Balloon Bar of kiezen voor een meer intieme setting, zoals The Pink Room. We bieden een uitgebreid assortiment aan drankjes en heerlijke gerechten om van jouw event een onvergetelijke ervaring te maken. 

Of je nu zakelijke partners wilt verwelkomen, je personeelsfeest wilt organiseren of een bijzondere gebeurtenis zoals een bedrijfsjubileum wilt vieren, wij zorgen er samen voor dat jouw bijeenkomst bij The Streetfood Club een succes wordt.

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze arrangementen? Download onze brochure en neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze ruimtes

Contact

Heb je vragen over de mogelijkheden, wil je  reserveren of de ruimtes bekijken, neem dan contact met ons op via het formulier of telefonisch op +316 820 898 62.

private events

The Streetfood Club biedt de perfecte omgeving voor jouw lunch, borrel of diner! We bieden de optie om gezellig samen te komen in onze sfeervolle Balloon Bar of misschien gaat de voorkeur naar een meer besloten setting voor jouw speciale gelegenheid. Wij kijken voor elk scenario een passende oplossing.

Onze ruimtes zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen, met een uitgebreide selectie van drankjes en smakelijke snacks om jouw event tot een onvergetelijke ervaring te maken. Of je nu je verjaardag wilt vieren in stijl of een speciale gelegenheid zoals een babyshower, wij zorgen ervoor dat jouw event bij The Streetfood Club een succes wordt.

babyshower | walking dinner | bruiloft | private dining | photoshoots | borrel | private lunch | feestje

English website coming soon