Voor we starten

  • Was je handen 😉
  • Zet onze Spotify playlist “TSFC at Home” op
  • Pak een glas van je favoriete wijn, bier of een van onze cocktails
  • Verzamel de bakjes met dezelfde nummers bij elkaar
  • Haal de sushi, gado gado en eggplant&fig uit de koelkast en laat op temperatuur komen

Bereiding

1. Miso Aubergine

Aubergine | Miso | Sake | Mirin | Sesam

  • Gemarineerde en geroosterde aubergine
  • Heet het lekkerst
  • Aubergine opwarmen in de oven op 180 graden gedurende 7 minuten OF 3 minuten in de magnetron

 

2. Ceviche Vegan Zalm
Vegan Zalm | Peterselie Olie | Canchita | Mandarijn | Sinaasappel | Chili | Rode Ui

  • Schud de ''tijgermelk'' dressing
  • Maak de vegan zalm aan met de dressing
  • Breng op smaak met peper en zout
  • Laat de ceviche 10 minuten inwerken
  • Schik het gerecht op een mooi bordje
  • Strooi de canchita over de ceviche vegan zalm

 

 

3. Little Hercules
Couscous | Venkel | Watermeloen | Feta | Romeinse Sla | Wonton | Munt | Rode Ui

  • Haal de wonton uit de verpakking (niet in de koelkast bewaren, dan verliest hij zijn crunch)
  • Schud de dressing
  • Doe de dressing in de salade
  • Doe de deksel weer op de verpakking en schud de salade en de dressing door elkaar
  • Serveer op je mooiste bordje
  • Maak de salade af met de knapperige wonton

 

 

4. Japanse Noedel Salade

Wakame | Tofu | Sesam-soja Dressing | Sojabonen | Amandelen | Radicchio

  • Ready to eat noedel salade
  • Aanmaken met bijgevoegde dressing
  • Dressing in een klein sausbakje

 

5. Uramaki Tofu Rol (4 st.)

Tofu | Avocado | Komkommer | Togarashi Crunch | Sriracha Mayo | Kisami Wasabi

  • Voorgesneden sushi rol, lekker met sojasaus en kisami wasabi
  • Bijgevoegd:
  • Sojasaus in een klein sausbakje om de sushi in te dippen
  • Kisami Wasabi in een klein sausbakje om de sushi in te dippen
  • Eetstokjes (kun je hier niet mee over weg? Gebruik je “gewassen” handen 😉

 

6. Veggie Gyoza

Japanse Ravioli | Groenten | Hoisin Teriyaki Glaze | Quinoa | Togarashi

  • De Gyoza op middelhoog vuur in een pan op de platte kant ligt aanbakken tot deze mooi goudbruin zijn, daarna afblussen met een klein scheutje water en afdekken met een deksel zodat deze wordt gestoomd
  • Lekker dippen in de hoisin teriyaki glaze en quinoa togarashi
  • Bijgevoegd:
    • Hoisin Teriyaki Glaze
    • Quinoa Togarashi

 

7. Red vegan jungle curry

Red Curry | Kokos | Tomaat | Tofu | Tauge | Paksoi

  • Verwarm de soep in een gesloten verpakking in de magnetron: 3 á 4 minuten op 1000 watt of in de pan zonder te laten koken.

 

8. Jackfruit
Pulled Jackfruit “Rendang” | Basmati Rijst | Zoetzuur | Veggies

  • Haal de zoetzure groenten uit het doosje
  • Sluit het doosje
  • Verwarm in de magnetron: 3 minuten op 1000 watt
  • Leg de jackfruit op een mooi bordje
  • Verspreid de zoetzure groenten over het gerecht, of serveer deze los

 

9. Gele rijst

Lekker te combineren met de jackfruit rendang