Voor we starten

  • Was je handen 😉
  • Zet onze Spotify playlist “TSFC at Home” op
  • Pak een glas van je favoriete wijn, bier of een van onze cocktails
  • Verzamel de bakjes met dezelfde nummers bij elkaar
  • Haal de sushi en gado gado uit de koelkast en laat op temperatuur komen

Bereiding

1. Rendang
Rendang | Jasmijnrijst | Zoetzure Groenten | Chili

  • Haal de zoetzure groenten uit het doosje
  • Sluit het doosje
  • Verwarm in de magnetron: 3 minuten op 1000 watt
  • Leg de rendang op een mooi bordje
  • Verspreid de zoetzure groenten over het gerecht, of serveer deze los

2. Chicken Teriyaki
Kip | Teriyaki | Peul | Broccoli | Paksoi | Ramen Noedels

  • Verwarm de gesloten verpakking in de magnetron: 3 minuten op 1000 watt

3. Pita Huancaina
Pita | Huancaina | Popcorn | Zoete Aardappel

  • Verwarm de pita 30 seconden in de oven (180 graden)
  • Serveer de pita en de dip apart, dippen maar!

4. Tom Kha Goong
Thaise Kokos Soep | Galangal | Citroengras | Champignons | Noorse Garnalen

  • Verwarm de soep in een gesloten verpakking in de magnetron: 3 á 4 minuten op 1000 watt

5. Uramaki Tonijn Rol (2 st. pp)
Tonijn | Avocado | Komkommer | Furikake Crunch | Sriracha Mayo | Kisami Wasabi | Soja

  • Leg de sushi op kamertemperatuur op een bordje.
  • Strooi de crunch over de sushi
  • Serveer de soja en wasabi apart

6. Little Hercules
Couscous | Venkel | Watermeloen | Feta | Romeinse Sla | Wonton | Munt | Rode Ui

  • Haal de wonton uit de verpakking (niet in de koelkast bewaren, dan verliest hij zijn crunch)
  • Schud de dressing
  • Doe de dressing in de salade
  • Doe de deksel weer op de verpakking en schud de salade en de dressing door elkaar
  • Serveer op je mooiste bordje
  • Maak de salade af met de knapperige wonton

7. Ceviche Verde
Zeebaars | Peterselie Olie | Canchita | Mandarijn | Sinaasappel | Chili | Rode Ui

  • Schud de ''tijgermelk'' dressing
  • Maak de zeebaars aan met de dressing
  • Breng op smaak met peper en zout
  • Laat de ceviche 10 minuten inwerken
  • Schik het gerecht op een mooi bordje
  • Strooi de canchita over de ceviche zeebaars

8. Gado Gado
Komkommer | Sperziebonen | Aardappel | Kool | Tomaat | Ei | Pindasaus

  • Stop de dressing bij de groenten
  • Schud de dressing en de ingrediënten door elkaar heen
  • Smullen maar

 14. Kimchi
Gefermenteerde Kool | Bosui | Rettich | Wortel | Chili

  • Ready to eat kimchi

15. Krupuk Bawang
Krupuk | Pinda Dip

  • Ready to eat krupuk
  • Lekker dippen in de meegeleverde gado dip
  • Bijgevoegd:
    • Gado dip in een klein saus bakje

16. Grand Dessert (for 2)

  • 4 zoetigheden per persoon, lekker voor na het eten en voor bij de koffie
  • Koel bewaren en koud serveren