Voor we starten

  • Was je handen 😉
  • Zet onze Spotify playlist “TSFC at Home” op
  • Pak een glas van je favoriete wijn, bier of een van onze cocktails
  • Verzamel de bakjes met dezelfde nummers bij elkaar
  • Haal de sushi en gado gado uit de koelkast en laat op temperatuur komen

Bereiding

1. Jamaican Jerk Chicken Wings (6 st.)
Chicken Wings | Jerk Spices | Koriander | Chili

  • Voorgegaarde chicken wings
  • Heet het lekkerst
  • Opwarmen in de oven op 180 graden gedurende 10 minuten (chicken wings uit de verpakking halen) OF 3 minuten opwarmen in de magnetron (chicken wings uit de verpakking halen)

2. Ceviche Verde
Zeebaars | Peterselie Olie | Canchita | Mandarijn | Sinaasappel | Chili | Rode Ui

  • Schud de ''tijgermelk'' dressing
  • Maak de zeebaars aan met de dressing
  • Breng op smaak met peper en zout
  • Laat de ceviche 10 minuten inwerken
  • Schik het gerecht op een mooi bordje
  • Strooi de canchita over de ceviche zeebaars

3. Little Hercules
Couscous | Venkel | Watermeloen | Feta | Romeinse Sla | Wonton | Munt | Rode Ui

  • Haal de wonton uit de verpakking (niet in de koelkast bewaren, dan verliest hij zijn crunch)
  • Schud de dressing
  • Doe de dressing in de salade
  • Doe de deksel weer op de verpakking en schud de salade en de dressing door elkaar
  • Serveer op je mooiste bordje
  • Maak de salade af met de knapperige wonton

4. Japanse Noedel Salade
Wakame | Tofu | Sesam-soja Dressing | Sojabonen | Amandelen | Radicchio

  • Ready to eat noedel salade
  • Aanmaken met bijgevoegde dressing
  • Dressing in een klein sausbakje

5. Uramaki Zalm Rol (4 st.)
Zalm | Avocado | Komkommer | Togarashi Crunch | Sriracha Mayo | Kisami Wasabi

  • Voorgesneden sushi rol, lekker met sojasaus en kisami wasabi
  • Bijgevoegd:
  • Sojasaus in een klein sausbakje om de sushi in te dippen
  • Kisami Wasabi in een klein sausbakje om de sushi in te dippen
  • Eetstokjes (kun je hier niet mee over weg? Gebruik je “gewassen” handen ;-))

6. Tostada Atun
Tonijn tartaar | Avocado | Mango | Gerookte Jalapeno’s | Chipotle Mayo

  • Haal de tostada uit de verpakking
  • Schep de toppings op de tostada

7. Red vegan jungle curry
Red Curry | Kokos | Tomaat | Tofu | Tauge | Paksoi

  • Verwarm de soep in een gesloten verpakking in de magnetron: 3 á 4 minuten op 1000 watt of in de pan zonder te laten koken.

8. Pita Rendang
Rendang | Pita | Zoetzure Groenten | Chili

  • Haal de zoetzure groenten en de pita uit het doosje
  • Sluit het doosje
  • Verwarm in de magnetron: 3 minuten op 1000 watt
  • Leg de rendang op de pita
  • Verspreid de zoetzure groenten over het gerecht, of serveer deze los
  • Tip: als je de pita eerst kort verwarmd in de pan is hij lekkerder 😉

9. Gele rijst
Lekker te combineren met de runder rendang