In verband met de bijzondere omstandigheden willen we je vragen om extra zorgvuldig om te gaan met de reservering die je maakt. We hebben zeer beperkt plaatsen. Reserveer ajb alleen als je zeker komt. Reserveer liever niet alleen voor de zekerheid;)

Door de maatregelen van de overheid dienen wij alle beschikbare stoelen te reserveren waardoor wij helaas geen gasten zonder reservering ontvangen. We vragen je daarom de aanvangs- en eindtijd te respecteren.

We reserveren de komende periode uitsluitend tafels voor gasten die komen eten, dus voor ontbijt, lunch en diner. Bekijk alvast onze menu’s op onze website. 

Om zeker te zijn van je komst vragen we je de dag voor aanvang je reservering per e-mail te herbevestigen. In deze e-mail stellen we je daarnaast een aantal verplichte vragen over je gezondheid. Wanneer de reservering niet wordt herbevestigd en we aansluitend telefonisch geen contact met je krijgen, kunnen wij de tafel niet meer garanderen. 

Dus kom op tijd, zodat we je in de beste omstandigheden kunnen ontvangen.
Indien je 15 minuten na de aanvangstijd nog niet bent gearriveerd, wordt de tafel vergeven aan iemand op de wachtlijst.

Let op: de reserveringen zijn altijd binnen, we reserveren geen tafels op het terras. Bij mooi weer en mits er plek vrij is mag je buiten plaatsnemen. We kunnen geen plekken garanderen op het terras!

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen: 030 234 34 06.

Tot snel, we hebben er zin in!