Foto 09-11-2021 12 54 11-min

Order THE BOOK nu!

Prijs: €29,95

Bestel je het boek voor de feestdagen (tot 25 december) dan krijg je dan krijg je een gift card voor The Streetfood Club van €20 cadeau!

De mannen achter dé Utrechtse hotspot hebben de afgelopen lockdown maanden niet stil gezeten en een verzameling gemaakt van de lekkerste streetfood gerechten, cocktails en finger licking good brunch food…

Streetfood is een cultuur, een way of life en voor sommigen zelfs een religie. In The Streetfood Club – The Book ontdek je een eclectische verzameling van waanzinnig lekkere en prachtige streetfoodgerechten, cocktails en een spetterend interieur.

Met dit boek van dé hotspot van Utrecht en omstreken, haal je naast een flinke portie eye candy, alle tips en tricks in huis voor het bereiden van het allerbeste streetfood en idioot goede cocktails. Met spetterende kleuren, geuren en smaken.

Van Dragonfruit Bowl, Thaise Mosselen en Korean Waffle tot Cacao Old Fashioned. The Streetfood Club – The Book neemt je zeven dagen per week mee op wereldreis, van brunch tot late night cocktails en van streetfood diners tot fijne lunchmomenten.

Foto 09-11-2021 12 46 33-min